Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022
Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, στην περιοχή της Σαγκάης Το νέο πεντάστερο 27όροφο ξενοδοχείο Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, πεταλοειδούς μορφής, είναι κτισμένο τις όχθες της λίμνης Taihu, κοντά στην Σαγκάη. Διαθέτει 321 πολυτελή δωμάτια, 44 σουϊτες και 39 βίλλεs. Απευθύνεται κυρίως στον επιχειρηματικό κόσμο. Η πόλη Huzhou, γνωστή ως "Πόλη του Μεταξιού" είναι ένα από τα κέντρα της παράδοσης του τσαγιού της Ανατολικής Ασίας. Το πρωτότυπο αυτό κτίριο σχεδιάσθηκε από τον Αρχιτέκτονα Ma Yanson από το Πεκίνο. Η μορφής ντόνατ ανωδομή εδράζεται σε δυο ανεξάρτητες βάσεις σε ανισοσταθμία. Ο χώρος υποδοχής φωτίζεται από 20.000 κρυστάλλινα φωτιστικά 20,000 διατεταγμένα στην οροφή σε κυματοειδείς σχηματισμούς. Η επίστρωση του δαπέδου είναι με λευκό αχάτη από το Αφγανιστάν και φυσικούς λίθους Βραζιλίας. Ολα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, γραφείο με εργονομική πολυθρόνα, σύνδεση internet 4G, μεγάλη οθόνη LED TV και υποδοχή σύνδεσης iPod.
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.