Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022
∆είγµατα Αρχιτεκτονικής από την σύγχρονη µετασοβιετική Σιβηρία Εξοχική κατοικία στην περιοχή του Novosibirsk Αθλητικό κέντρο στην περιοχή του Novosibirsk Κέντρο bowling στο Krasnoyarsk. Παγοδρόµιο στο Omsk. Εµπορικό κέντρο στο Krasnoyarsk. Από την κατασκευή εκθεσιακού κέντρου στο Novosibirsk. Πανεπιστηµιακό κτίριο στο Novosibirsk. Εµπορικό κέντρο Εµπορικό κέντρο Πολυκατοικία στο Omsk. Πανεπιστηµιακό κτίριο στο Irkutsk. Εµπορικό κέντρο στο Ιρκούτσκ Βίλλα στην περιοχή του Omsk Κτίριο γραφείων Οίκηµα στον Ζωολογικό Κήπο του Novosibirsk. Κτίρια γραφείων Κατάστηµα της Σµπερµπάνκ Εµπορικό κέντρο στο Irkutsk. Ξενοδοχείο στην περιοχή της Λίµνης Βαϊκάλης Τράπεζα στο Omsk Σύγχρονο συγκρότηµα κατοικιών Εξοχική κατοικία An office kitchen in Novosibirsk. Κτίριο γραφείων στο Ιρκούτσκ
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.