Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Παράνομα και παραπλανητικά πιστοποιητικά, ένα παράδειγμα παραβατικότητας.

Έχουν δημοσιευτεί 2 σχόλιαΜετάβαση στην αρχή του άρθρου
23 Αυγούστου 2020

Τα πραγματικά θύματα της υπόθεσης εκτιμώ πως είναι οι ίδιοι οι παραγωγοί διογκωμένης πολυστερίνης. Έχουν πέσει θύματα ενός κυκλώματος που πουλάει πιστοποιητικά και ενός "συμβούλου" που δηλώνει πολιτικός μηχανικός χωρίς να έχει καν αριθμό μητρώου στο ΤΕΕ...! Βεβαίως υπέυθυνος για αυτή την κατάντια είναι κυρίως ο φορέας πιστοποίησης και είναι βέβαιο πως το ΕΣΥΔ θα επιλυφθεί του θέματος Πάντως όλη η αγορά το ήξερε, ο κόσμος το είχε τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι... ότι για πλήθος παραγωγών στην διογωμένη πολυστερίνη όσον αφορά τις δήλωσεις επίδοσης... Γιάννης πίνει και Γιάνης κερνάει! Ανακριβείς και πλαστές δηλώσεις! Όσο για τον κ. Δρακούλη ΕΥΓΕ! Όλοι αναγνωρίζουν το ήθος και τον διαχρονικό του αγώνα έναντι του αθέμιτου ανταγωνισμού, εδώ και δεκαετίες. Είναι προς τιμήν του ότι δεν υπολογίζει παρά μόνο ένα συμφέρον... το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Μπραβό και πάλι μπράβο! Μακάρι να είχαμε εκατό επιστημονες σαν τον κ. Δρακούλη.

12 Αυγούστου 2020

Σχετικά με το άρθρο του κ. Δρακούλη, είναι πολύ περίεργος ο τρόπος που διατυπώνει τα αναγραφόμενα και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη τεκμηρίωση. Αλλά ποιόν εξυπηρετεί μιας και τέτοια πιστοποιητικά κυκλοφορούν χρόνια από παραγωγούς και από φορείς του εξωτερικού αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εκφραστεί ανάλογα, ενώ τώρα θυμήθηκε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί άραγε;
Τα συγκεκριμένα προϊόντα ανήκουν στο σύστημα 3 με βάση τον 305/2010 και άρα δεν απαιτείται διαπιστευμένος φορέας.
Γιατί λοιπόν να μην έχει δικαίωμα ο Φορέας να χορηγεί πιστοποιητικό FPC; Που το λέει αυτό;
Αφού τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά έχουν πρόβλημα για τους παραγωγούς, άρα το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα του υποχρεωτικού τομέα. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να ρίξετε μια ματια να δείτε τι κυκλοφορούν ή εκεί είναι άλλοι φορείς και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα;

Ανώνυμος Παραγωγός

Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.