Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Κυριακή, 28 Μαίου 2023

Τύποι και χαρακτηριστικά ευρέως χρησιμοποιουμένων υλικών και σημεία προσοχής όσον αφορά την πιστοποίησή τους

Έχουν δημοσιευτεί 3 σχόλιαΜετάβαση στην αρχή του άρθρου
07 Ιουλίου 2020

Εξαιρετικό άρθρο σας κ. Δρακούλη, όμως το θέμα είναι αν υπάρχει έλεγχος και αν το κράτος μπορεί να προστατέψει τον πολίτη. Π.χ. δεν θα έπρεπε να υπάρχει κρατικός φορέας που να δρα αυτεπάγγελτα στα ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού που θέτετε; 

Χρήστος Χατχηάστρου

01 Ιουλίου 2020

Πολύ καλό άρθρο που συγκεντρώνει όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τα θερμομονωτικά υλικά, καθώς συμφωνώ ότι δημιουργείται κάποια σύγχυση στην Ελληνική αγορά.
Μια μη ουσιώδης παρατήρηση/προσθήκη: Για να απακτήσουν συνεκτικότητα τα ινώδη υλικά, χρησιμοποιούνται οργανικά υλικά που σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να κατεβάσουν την αντίδραση του προϊόντος σε φωτιά και να μην είναι πλέον Α2, οπότε χρειάζεται και εδώ κάποια προσοχή.

Μαθιος Βλαχάκης

29 Ιουνίου 2020

Συμφωνώ με το άρθρο του κ. Δρακούλη και κυρίως στο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.
Ειδικότερα επισημαίνω την παραποίηση της ονομασίας εισαγόμενου ελαφρού υαλοβάμβακα (GW-Glass Wool) και την προσπάθεια της εισαγωγικής εταιρείας να αποκρύπτει το πραγματικό του όνομα και να τον εμφανίζει παραπλανητικά ως το μόνο φυσικό ... ορυκτοβάμβακα, ενώ είναι γνωστό οτι το βασικό και καλύτερο προϊόν της κατηγορίας των ορυκτοβαμβάκων (MW) είναι ο πετροβάμβακας (SW-Stone Wool).

Χρήστος Καραμάνος


 

Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.