Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Παρουσίαση της διεθνούς εταιρείας συμβούλων PwC (PricewaterhouseCoopers) με γενικές πληροφορίες για τα υπό εξέλιξη και προγραμματισμένα για το προσεχές μέλλον έργα υποδομών στην Ελλάδα

Έχει δημοσιευτεί 1 σχόλιοΜετάβαση στην αρχή του άρθρου
31 Αυγούστου 2017

Πραγματικά χρήσιμο άρθρο για αποφάσεις αλλά και περισυλλογή για υποβολή προτάσεων και άλλων έργων, σε διάφορους φορείς, πέραν των 69 προγραμματισμένων σε εθνικό επίπεδο! Όταν είσαι πίσω, οι ευκαιρίες να πας μπροστά είναι πολλές, καθόσον το 10% γίνεται σχετικά εύκολα 20% (=ανάπτυξη 100%). Όταν όμως έχεις κάνει το 80% αυτών που πρέπει να γίνουν, δυσκολα πας στο 85%! Για να γίνονται  τέτοιες παρουσιάσεις, ίσως φθάσαμε στον πάτο κι αποφασίστηκε η έναρξη της ανάκαμψης! Θάρρος λοιπόν και ... σηκώνουμε και πάλι τα μανίκια.

Διονύσης Κλαδάκης

Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.