Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Η εσπερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2015, οργανώνεται από την ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ Ποιότητας (ΗQF), με κεντρική ομιλήτρια την Δρ . Ανναμπέλλα Παλλαδά. Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

Η επερχόμενη νέα έκδοση του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015Το ISO 9001 είναι το πλέον γνωστό και αναγνωρισμένο διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση μιας επιχείρησης ή οργανισμού (ανεξαρτήτως δραστηριότητας και μεγέθους), ειδικά σε σχέση με την Ποιότητα. Το 2015 θα τεθεί σε κυκλοφορία η νέα, “βελτιωμένη και επαυξημένη” έκδοσή του. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την υποδοχή και εφαρμογή του ISO 9001:2015, μετά από μία σύντομη εισαγωγή σχετικά με το πρότυπο, τους λόγους και το χρονοδιάγραμμα της νέας έκδοσης:ΔΟΣΗISO2015 01: 90ΝΕΕΚ ΑΜ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 ώρα 17:30 Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Αθήνα)θα γνωρίσουμε την εξελιγμένη δομή του και τις δύο εξαιρετικά σημαντικές και ενδιαφέρουσες διαστάσεις στις οποίες δίνει έμφαση: του κινδύνου και της επιχειρηματικής αριστείας και θα αναφερθούν ορισμένα απλά κύρια βήματα προετοιμασίας, τόσο των επιχειρήσεων / οργανισμών όσο και των φορέων πιστοποίησης.Κεντρική ομιλήτρια: Δρ. Ανναμπέλλα Παλλαδά Υπεύθυνη Διαχειριστικής Επάρκειας & Ποιότητας στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., Εκπρόσωπος Ευρώπης στην Τεχνική Επιτροπή Επιχειρηματικής Αριστείας του ASQ – QMDσε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ ΠοιότηταςΔήλωση ΣυμμετοχήςΠληροφορίες: κ. Μαρία Καψιμαλάκου τηλ.: 210 21 12000 (εσωτ.*708) e-mail: idip-py@eede.gr
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.