Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Από τα ανέκδοτα που ακούγονται τελευταία ...

Μερικά είναι ... έξυπνα! Η ζωή είναι σαν την οδήγηση µούντζες τρώς!Αµα πηγαίνεις µε φρένο µόνοΡε 'σεις, τo γυρνάµε λίγο σε ύφεση γιατί έχω εξαντληθεί µ' αυτούς τους ρυθµούς ανάπτυξης; Και επιτέλους να βγει ένας µαθηµατικός να µας πει υπεύθυνα πόσο κάνει το φτωχός πλην τίµιος. Ποιο είναι ποιο γρήγορο τελικά; Το “πι και φι" το "τάκα-τάκα" το "µάνι-µάνι" το "τσακ- µπαµ" το "σε χρόνο dt"; Το πρόβληµα µε τον κόσµο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεµάτοι αµφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεµάτοι αυτοπεποίθηση. Έρχονται καλύτερες µέρες!!! κινηµατογράφους.Σύντοµα στουςΌσα λιγότερο θυµάσαι, τόσο πιο εύκολα κοιµάσαι! Αγγλικά: See you! Γερµανικά: Aufwiedersehen! Ελληνικά: Έλα τα λέµε, ναι ναι θα µιλήσουµε, έλα σε κλείνω, γεια, φιλάκια, µιλάµε πάλι ναι ναι! - Φίλε ξέµεινα από λεφτά και πούλησα τα ντραµς. - Πόσο; - 3.000 € - Καλά, ποιός βλάκας σου έδωσε τόσα πολλά λεφτά; - Τα µάζεψε η γειτονιά. - Είσαι πολύ περίεργη. - Γιατί το λες αυτό; - Να το πάλι...! - Με είπε ρουφιάνο - Κι εσύ τι έκανες; - Ήρθα και στο είπα αµέσως, τι να κάνω; Κι εκεί που έπαιζα κλαρίνο έρχεται η από πάνω και µου λέει: "Η κόρη µου διαβάζει για την εξεταστική,το ξέρεις;;;" Και της λέω: "Οχι, αλλά αν µου πεις λίγο το ρυθµό, θα το παίξω." Είπα να κάτσω να σοβαρευτώ... αλλά δεν βρήκα που να καθίσω! Σηµασία δεν έχει ούτε το ταξίδι ούτε ο προορισµός. Σηµασία έχει να βρεις πάρκινγκ όταν φτάσεις ! Η "δίαιτα από Lευτέρα" είναι κινητή εορτή... Στη τράπεζα χθες ... "Πληρωµή ή ανάληψη" µε ρωτάει ο ταµίας ... Ανάληψη, ... λέω, κι ο κόσµος ξεσπά σε χειροκροτήµατα. Είχα 2 προτάσεις γάµου! Το πρωί ήµουν στην Εθνική Οδό, κοιτάω αριστερά και τι να δω; Μια τύπισσα, µε πατηµένα 120, να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη και να βάζει κραγιόν …. Και φυσικά, έτσι αφηρηµένη όπως ήταν, είχε αρχίσει να µπαίνει στη λωρίδα µου! Τρόµαξα τόσο που µου έπεσε η ξυριστική µηχανή απ' το ένα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο. Προσπάθησα να κουµαντάρω το τιµόνι µε τα γόνατα, µου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα µε τον ωµό και µιλούσα, πέφτει µέσα στον καφέ που είχα ανάµεσα στα πόδια µου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop χάλια... Πάλι καλά που δε βράχηκε η εφηµερίδα που είχα πάνω στο τιµόνι... Γυναίκες οδηγοί, σου λέει µετά...ο άλλος .... Οι ώρες 6, 7 και 8 θα έπρεπε να βγαίνουν µόνο σε απόγευµα. Αυτά τα πελάγη ευτυχίας προς τα που πέφτουν, να πάω να αρµενίσω; Φήµες λένε... ότι κάποιος βγήκε καλός σε φωτογραφία ταυτότητας. Να καταργηθούν εδώ και τώρα οι ζυγαριές στα φαρµακεία. Για ντεπόν πας... µε ηρεµιστικά φεύγεις. Μου παραχώρησε ταξιτζής προτεραιότητα! Σταµάτησα, πήγα του άνοιξα την πόρτα, τον αγκάλιασα... "µίλησε µου αδερφέ, τι κακό σε βρήκε;; τι σε βασανίζει..;; Πήγα σε ένα φαρµακείο να πάρω αντιβηχικό, 30 ευρώ µου λέει! Mου κόπηκε ο βήχας. Χειµώνας είναι να χοροπηδάς από το ένα χαλί στο άλλο για να µην ακουµπήσεις κρύο πλακάκι.... Το λεωφορείο έχει θέρµανση, αν βάλει και ίντερνετ µετακοµίζω! Εισιτήριο έχετε; Υγεία να έχουµε κι όλα τ' άλλα έρχονται, κύριε ελεγκτά µου!
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.