Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Οι φυτοτεχνικές διαμορφώσεις στις κατακόρυφες εμφανείς επιφάνειες κτιρίων και λοιπών κατασκευών συντελούν στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος. Οι λεγόμενοι "πράσινοι τοίχοι" εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε διάφορες πόλεις.

WERTZKALNE Patrick Blanc Γάλλος βοτανολόγος, που γεννήθηκε το 1953 στο Παρίσι, γνωστός για την ασυνήθιστη προσέγγισή του στον τοµέα του, µε συνδυασµό της επιστήµης του και της τέχνης. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήµιο Pierre και Marie Curie στο Παρίσι. Έχει γυρίσει όλο τον κόσµο, επισκέφτηκε την Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, και µελέτησε την ανάπτυξη των φυτών σε περιοχές χωρίς φυσικό έδαφος. Είναι γνωστός για τη δηµιουργία κάθετων πράσινων τοίχων από φυτά (murs végétaux) για την αναβάθµιση του αστικού περιβάλλοντος
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.