Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για τις 29-01-13.  Επισυνάπτεται πρόγραμμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡ∆ΙΤΣΑΣΑΠΟ:ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ ΚΑΡ∆ΙΤΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡ∆ΙΤΣΑΣ Καζαµπάκα 4 43100 Καρδίτσα www.sdmk.gr Email: smkarditsas@gmail.comΘέµα: Εκπαιδευτική επίσκεψη του Σ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν.Κ. σε ΣΜΑ – Κ∆ΑΠ – ΧΥΤΑ Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελµατιών ∆ιπλωµατούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας ενηµερώνειταµέλητου,τουςσυναδέλφουςµηχανικούςκαιτουςλοιπούςεπαγγελµατίες του χώρου των κατασκευών, πως σε συνεργασία µε το Φορέα ∆ιαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.∆.Σ.Α.) ∆υτικής Θεσσαλίας Π.Α.∆Υ.Θ. Α.Ε. (Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή ∆υτικής Θεσσαλίας Α.Ε.), διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στους χώρους: •Κ.∆.Α.Υ. Καρδίτσας: Κέντρο ∆ιαλογής Ανακυκλώσιµων Υλικών Καρδίτσας•Σ.Μ.Α. Καρδίτσας: Σταθµός Μεταφόρτωσης Απορριµµάτων Καρδίτσας•Χ.Υ.Τ.Α. Τρικάλων: Χώρος Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων ΤρικάλωνΟι επισκέψεις θα πραγµατοποιηθούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 µε λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 9.00 από το Άγαλµα του Καραϊσκάκη. Οι ξεναγήσεις στους χώρους θα γίνουν από τους µηχανικούς της εταιρίας κ.κ. ΕλευθέριοΠαγανό,ΠολιτικόΜηχανικό,και∆ηµήτριοΓιαννόπουλο,ΜηχανικόΠεριβάλλοντος. Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις ενηµέρωσης και εκπαίδευσης των µηχανικών ως επιστηµόνων, αλλά και ως πολιτών, που αποτελούν βασικό στόχο του Συλλόγου. Η συµµετοχή στις επισκέψεις είναι 5€. Για τα µέλη του Συλλόγου υπάρχει η επιλογή καταβολής της ετήσιας εισφοράς των 10€. Λόγω ύπαρξης περιορισµού ως προς τον αριθµό των συµµετεχόντων, παρακαλώ να δηλώσετε την παρουσία σας για την κράτηση θέσεων στο λεωφορείο. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου: smkarditsas@gmail.com. Η παρουσία σας θα µας τιµήσει ιδιαίτερα. Το Προεδρείο ευχαριστεί την Π.Α.∆Υ.Θ. Α.Ε. και τους εκπροσώπους της για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξή της. Το Προεδρείο του Συλλόγου ∆Τ-2013-01-21 ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-1.docΣ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν.Κ.1/1
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.