Σχετικά με τον/την συγγραφέα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Λωζάνης (E.P.F.L.) στην Ελβετία, ενώ συγχρόνως παρακολούθησε σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λωζάνης (H.E.C.)

Στην Ελβετία εργάσθηκε στο Πολυτεχνείο σαν Επιστημονικός Βοηθός στις έδρες «Εφαρμοσμένη Μηχανική», «Μηχανική των Ρευστών» και «Κατασκευές Μηχανών».

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και μέχρι το 1995 ήταν Τεχνικός Διευθυντής σε εργοστάσιο της περιοχής Αθηνών, ενώ από το 1989 μέχρι το 1995 είχε συγχρόνως εμπορική εταιρεία ανταλλακτικών ανάρτησης αυτοκινήτων.

Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα στο περιοδικό «ΤΕΧΝΙΚΑ» και στο Δελτίο του Π.Σ.Δ.Μ.Η., ενώ υπήρξε εισηγητής σε πολλά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό τεχνικών βιβλίων που έχουν τύχει ευρείας αποδοχής ενώ χρησιμοποιούνται ως διδακτικά βοηθήματα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Διατελεί Τεχνικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) αλλά και της αντίστοιχης διεθνούς ενώσεως U.I.P.I.