Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 28 Μαίου 2020

Η Ted παρέχει άμεση πρόσβαση σε δημόσιες προσκλήσεις υποβολής προσφορών από ολόκληρη την EE και την Eυρώπη στο σύνολό της.

Tenders Electronic Daily Η επίσημη πηγή δημοσίων συμβάσεων στην Ευρώπη Πρόσβαση στην Ted οποτεδήποτε, οπουδήποτε, δωρεάν, σε 23 γλώσσες. Eτήσιος κύκλος εργασιών περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ ανά έτος στην Eυρωπαϊκή Ένωση. Παρακολουθήστε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω της Ted, της ηλεκτρονικής αγοράς δημοσίων συμβάσεων. Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα εστιάζεται σε έργα πολιτικού μηχανικού υψηλής τεχνολογίας, στον μεταποιητικό τομέα ή στην παροχή υπηρεσιών; Ενδιαφέρεστε για την κατασκευή γεφυρών για λογαριασμό μιας δημόσιας αρχής ή για την προμήθεια της τοπικής αστυνομίας με αδιάβροχα; Η Ted θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε πολύτιμων επιχειρηματικών ευκαιριών έγκαιρα και δωρεάν.Η επίσημη πηγή δημοσίων συμβάσεων στην Ευρώπη Η επίσημη πηγή δημοσίων συμβάσεων στην ΕυρώπηΗ Ted σάς παρέχει: > άμεση πρόσβαση σε δημόσιες προσκλήσεις υποβολής προσφορών από >ολόκληρη την EE και την Eυρώπη στο σύνολό της· κατά μέσο όρο 1 500 νέες προκηρύξεις καθημερινά, πράγμα που σημαίνει για σας εκατοντάδες δυνητικές επιχειρηματικές ευκαιρίες·> επίσημη, αξιόπιστη και νομικά δεσμευτική πληροφόρηση για συμβάσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων καθώς και από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.Τρόποι πρόσβασης στην Ted: > μέσω του δικτυακού τόπου της Ted: ted.europa.eu > χρησιμοποιώντας το CD-ROM του Συμπληρώματος της Επίσημης>Εφημερίδας, που διατίθεται δύο φορές την εβδομάδα μέσω συνδρομής από τους πράκτορες πωλήσεων της Υπηρεσίας Εκδόσεων: publications.europa.eu/others/agents/index_el.htm μέσω εξουσιοδοτημένων κατόχων άδειας: info@publications.europa.eu>>ted.europa.euΥπηρεσία Εκδόσεων 2, rue Mercier — 2985 Luxembourg LUXEMBOURG Fax +352 2929-42758bookshop.europa.eu εκδόσεις της ΕΕ cordis.europa.eu έρευνα και ανάπτυξη eur-lex.europa.eu νομοθεσία της ΕΕ ted.europa.eu δημόσιες συμβάσειςOA-78-09-796-EL-DΥπηρεσίες που προσφέρει σε απευθείας σύνδεση (online) η Υπηρεσία Εκδόσεων
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.