Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022
Ενα απο τα µεγαλύτερα ενυδρεία του κόσµου βρίσκεται στο Ντουµπάι. Ο Κήπος των Θαυµάτων (Miracle Garden) του Ντουµπάι, ο µεγαλύτερος ανθόκηπος στον κόσµο! Tο ξενοδοχείο Atlantis, ένα από τα ακριβότερα στον κόσµο, βρίσκεται επάνω σε τεχνητή νησίδα. Αποψη από το εσωτερικό του Atlantis. Αυτό είναι το Starbucks στο εµπορικό κέντρο Ibn Battuta Mall ... Ενα "γήπεδο τένις στον ουρανό" προβάλλει από το Burj Al Arab. Τα δύο διεθνώς γνωστά συγκροτήµατα τεχνητών νησιών του Ντουµπάι. Τα World Islands σχηµατιζουν την εικόνα του παγκόσµιου χάρτη! Στο Ντουµπάι µπορεί να κάνει κανείς σκι, σερφ, και βόλτα στους αµµόλοφους όλα την ίδια ηµέρα, κάθε ηµέρα του έτους! Καµηλοδροµίες ... µε ροµπότ αντί για αναβάτες. Μάντρα µετεχειρισµένων στο Dubai Μάντρα µετεχειρισµένων στο Dubai Ενα µποτιλιάρισµα στο Ντουµπάι θυµίζει περισσότερο έκθεση ... εξωτικών αυτοκινήτων. Ο στόλος της Αστυνοµίας περιλαµβάνει ακόµη και Lamborghini. Και ποιός αστυνοµικός δεν θα ήθελε να οδηγεί ένα τέτοιο περιπολικό! Τα special περιπολικά της Αστυνοµίας: µια έκθεση πανάκριβων αυτοκινήτων! Βεβαίως, ούτε η Πυροσβεστική υστερεί σε εξοπλισµό ... Κάποιοι επιλέγουν µια πιο sic προσέγγιση για τις µετακινήσεις τους. Μια Mercedes αλλοιώτική από τις άλλες! Ακόµη και τα µέσα µαζικής µεταφοράς είναι κάτι το µοναδικό! Το Superbas αναπτύσσει ταχύτητα µέχρι 250 km/h Στο Ντουµπάι λειτουργούν και ΑΤΜ που δίνουν ... πλάκες χρυσού. Το πιό φθηνό κοστίζει ... µόλις 11.130,00 €, ενώ το µεσαίο 83.500 €, όσο το "µικρό" Porsche Cayenne Αφού τα πουλάνε αυτά τα κινητά, κάποιοι τα αγοράζουν! Αυτό το ποδοσφαιράκι είναι γεµάτο από φύλλα χρυσού και κρύσταλλα. Για να καλέσει κανείς τους φίλους του να παίξουν σίγουρα χρειάζεται ένα από τα κινητά της προηγούµενης σελίδας! Μεγάλες εξωτικές γάτες - κατοικίδια! Στο Ντουµπάι κάποιοι ταΐζουν κάποια εξωτικά κατοικίδιά τους µε ... άλλα εξωτικά κατοικίδιά τους! Αυτό ήθελε, αυτό πήρε! Τα πάντα βέβαια έχουν την τιµή τους ... Mercedes µε αµάξωµα από ατόφιο λευκόχρυσο; Και για τις ειδικές περιπτώσεις, υπεραυτοκίνητα σχεδιασµένα επί τούτοις! Μπα, δεν υπάρχει πρόβληµα! Αν βουλιάξει η οροφή ή το καπό του αυτοκινήτου απλώς θα αγοράσει καινούργιο. Μια πολύ ταιριαστή αµφίεση! Μια συνηθισµένη (;) νυχτερινή έξοδος. ∆οθέντος ότι 1,00 ντιρχάµ = 0,092 €, ο λογαριασµός είναι ... µόνον 35.700,00 € Η εµπειρία µε το jet-pack είναι µοναδική. Στο Dubai µπορεί κανείς να δοκιµάσει και αυτό το υψηλής τεχνολογίας gadget, µόνον που η πτήση κοστίζει 500 δολάρια το δευτερόλεπτο! Ο χρυσός φοίνικας (Golden Phoenix), το πιο ακριβό cupcake του κόσµου, αποκλειστικά στο εµπορικό κέντρο του Dubai. Eίναι φτιαγµένο από χρυσό και κοστίζει µόνον 1223 $!
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.