Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022
Λίµνη KawaguchikoΗ εκπληκτική λίµνη µε τις κερασιές Η λέξη sacura σηµαίνει στα Ιαπωνικά κερασιά και καθώς ολόκληρη η περιοχή της λίµνης είναι γεµάτη από τα δέντρα αυτά ονοµάστηκε Lake Sacura ή αλλιώς λίµνη µε τις κερασιές! Στην περιοχή Ubuyagasaki της Ιαπωνίας ένας µικρός παράδεισος σε έντονο ροζ χρώµα κάνει την εµφάνισή του κάθε άνοιξη, αναµένοντας τους χιλιάδες επισκέπτες να θαυµάσουν από κοντά το µοναδικό τοπίο. ∆εκάδες κερασιές ανθίζουν χρωµατίζοντας χαρακτηριστικά ολόκληρη την περιοχή που αποκτά µια έντονη ροζ απόχρωση. Σε συνδυασµό µάλιστα, µε το γαλάζιο της λίµνης, το τοπίο είναι εξαιρετικού κάλλους. Τα χρώµατα διαδέχονται το ένα το άλλο, ανάλογα µε την εποχή, µε αποκορύφωµα τα µέσα Απριλίου, οπότε οι επισκέπτες µπορούν να απολαύσουν ένα µοναδικό θέαµα. Οι Πέντε Λίµνες στους πρόποδες του όρους Φίτζι
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.