Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022
Giraffe Manor, Nairobi, Kenya Το Giraffe Manor είναι ένα αρχοντικό που χτίστηκε το 1932 σε ύψωµα που δεσπόζει στο Ναϊρόµπι της Κένυα. Το αρχοντικό βρίσκεται στην περιοχή του Κέντρου Προστασίας της Καµηλοπάρδαλης Rothschild και οι ένοικοί του µπορούν να έρχονται σε άµεση επαφή µε το αυτό το σπάνιο πλέον είδος. Οι καµηλοπαρδάλεις πλησιάζουν στο οίκηµα, συνήθως το πρωϊ, και δεν είναι ασυνήθιστο να περάσουν το κεφάλι τους µέσα από το παράθυρο αναζητώντας ένα φιλικό χέρι που θα τους δώσει µερικούς από τους αγαπηµένους τους σπόρους. Από την ίδρυση του κέντρου το 1974, ο πληθυσµός αυτού του είδους της καµηλοπάρδαλης έχει σταθεροποιηθεί σε 90-400 άτοµα. Το Giraffe Manor είναι ένα µοναδικό και κοµψό ξενοδοχείο boutique στο µέσον ιδιωτικού δάσους. Απέχει περίπου είκοσι λεπτά από το κέντρο του Ναϊρόµπι και προσφέρει εκπληκτική θέα στους λόφους Ngong. Στους καλαίσθητους κήπους του έχουν βρεί καταφύγιο γενιές καµηλοπαρδάλεων Rothschild, που αποτελούν επαπειλούµενο είδος υπό εξαφάνιση. Είναι το µοναδικό µέρος στο οποίο µπορεί κανείς να ταϊσει τις καµηλοπαρδάλεις ή να τις φωτογραφήσει από το τραπέζι , την είσοδο ή ακόµη και από το παράθυρο του υπνοδωµατίου!
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.