Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022
M/S Aqua, M/S Aria Amazon River Boat Hotels Τα υπερπολυτελή ποταμόπλοια M/S Aqua και M/S Aria, με Περουβιανή σημαία, πραγματοποιούν τακτικές κρουαζιέρες σε απόμακρες περιοχές του μεγαλοπρεπούς Αμοζονίου με αφετηρία την πόλη Iquitos του Περού, η οποία απέχει από την πρωτεύουσα Λίμα μία ώρα και εικοσιπέντε λεπτά με το αεροπλάνο. Οσοι μπορούν να συμμετέχουν στις μοναδικές αυτές, αλλά και πανάκριβες κρουαζιέρες, έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά την πολυποίκιλη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, τα τροπικά δάση του Περού, τον προστατευόμενο Δρυμό Pacava Samiria και να προσεγγίσουν απάτητες περιοχές στις οποίες ζουν απομονωμένες φυλές, με μικρά ασφαλή σκάφη των ποταμοπλοίων, συνοδευόμενοι από έμπειρους ξεναγούς-φυσιογνώστες. Οι ανέσεις που προσφέρουν τα ποταμόπλοια είναι μοναδικές: ευρύχωρες πολυτελείς σουϊτες, εδέσματα που ετοιμάζουν ονομαστοί σεφ και τα καλύτερα κρασιά της Νότιας Αμερικής, όλα συμπεριλαμβανόνενα στο πακέτο, που όπως φαίνεται είναι μάλλον για πολύ λίγους ...2012 Rates per person:DoubleMaster SuiteUS$2.6502.8004 Night cruise Tue – Sat3.6003.8007 Night cruise Sat-Sat6.1006.4003 Night cruise Sat -Tue
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.