Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022
Περδίος Σταμ. (Μηχανολόγος Μηχ.)

Περδίος Σταμ. (Μηχανολόγος Μηχ.)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Λωζάνης (E.P.F.L.) στην Ελβετία, ενώ συγχρόνως παρακολούθησε σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λωζάνης (H.E.C.)

Στην Ελβετία εργάσθηκε στο Πολυτεχνείο σαν Επιστημονικός Βοηθός στις έδρες «Εφαρμοσμένη Μηχανική», «Μηχανική των Ρευστών» και «Κατασκευές Μηχανών».

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και μέχρι το 1995 ήταν Τεχνικός Διευθυντής σε εργοστάσιο της περιοχής Αθηνών, ενώ από το 1989 μέχρι το 1995 είχε συγχρόνως εμπορική εταιρεία ανταλλακτικών ανάρτησης αυτοκινήτων.

Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα στο περιοδικό «ΤΕΧΝΙΚΑ» και στο Δελτίο του Π.Σ.Δ.Μ.Η., ενώ υπήρξε εισηγητής σε πολλά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό τεχνικών βιβλίων που έχουν τύχει ευρείας αποδοχής ενώ χρησιμοποιούνται ως διδακτικά βοηθήματα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Διατελεί Τεχνικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) αλλά και της αντίστοιχης διεθνούς ενώσεως U.I.P.I.

Δημοσιεύσεις (1 έως 4 από 4)

Ομιλία στο 40ο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (U.I.P.I.)  στην Στοκχόλμη

Περιλαμβάνεται και η Διακήρυξη της U.I.P.I.

ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ
Ανάρτηση22 Μαίου 2011
Τελευταία τροποποίηση25 Μαίου 2011

Με την ενεργειακή επιθεώρηση ο ενεργειακός επιθεωρητής, θα επισκεφθεί το κτίριο, θα το αξιολογήσει, θα προτείνει ορισμένες επεμβάσεις. Εάν γίνουν οι ενέργειες, το κτίριο θα βελτιωθεί. Αν πάρει το ενεργειακό πιστοποιητικό ο ιδιοκτήτης και το βάλει σε ένα συρτάρι, εξοικονόμηση ενέργειας δεν θα γίνει! Απλά πράγματα που πρέπει όλοι να τα συνειδητοποιήσουν και να έχουν την εντιμότητα να τα πουν.

Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΤΕΧΝΙΚΑ (http://www.tekdotiki.gr)

ΚΕΝΑΚ & Ενεργειακή Επιθεώρηση
Ανάρτηση26 Απριλίου 2011
Τελευταία τροποποίηση23 Μαίου 2011

Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΤΕΧΝΙΚΑ (http://www.tekdotiki.gr)

''Εξοικόμηση κατ' οίκον''
Ανάρτηση24 Απριλίου 2011
Τελευταία τροποποίηση23 Μαίου 2011
Αποσπάσματα από ομιλία. Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΤΕΧΝΙΚΑ (http://www.tekdotiki.gr)