Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Το απίστευτο superyacht που θεωρείται ότι θα επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα, oνομάζεται "Double Century", διαθέτει εννέα... καταστρώματα (!), δύο ελικοδρόμια, έχει δύο φορές το μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.

Αυτό είναι το µεγαλύτερο "gigayacht" στον κόσµο αξίας $770 εκατ... !!Το απίστευτο superyacht που θεωρείται ότι θα επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα, oνοµάζεται "Double Century", διαθέτει εννέα... καταστρώµατα (!), δύο ελικοδρόµια, έχει δύο φορές το µήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Με µήκος 218 m και ύψος 30 είναι κατά 43 m µακρύτερο από το µεγαλύτερο σούπεργιοτ µέχρι σήµερα, το Azzam, που ανήκει στον Πρόεδρο των Ηνωµένων Αραβικών Εµιράτων.1/6 Το Eclipse του Roman Abramovich των 535 ποδιών, φαντάζει πολύ...λίγο, συγκρινόµενο µε το Double Century! Το απίστευτο σούπεργιοτ σχεδιάστηκε από τον διάσηµο σχεδιαστή Christopher Seymour και το κόστος του αγγίζει το εξωφρενικό ποσό των 770 εκατοµµυρίων δολαρίων!2/6 Το σκάφος δεν έχει ακόµα ιδιοκτήτη και θα προωθηθεί µέσω της ναυλοµεσιτικής εταιρείας 4yacht, που εδρεύει στο Fort Lauderdale της Φλόριντα. Ο Craig Timm, από την 4yacht, δήλωσε: "Η 4Yacht νιώθει ιδιαίτερη τιµή για το γεγονός ότι ο Christopher Seymour επέλεξε εµάς αποκλειστικά για να προωθήσουµε το Double Century στην αγορά"."Ο Christopher είναι γνωστός για τα καινοτόµα σχέδια του σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες µεγέθους. Το Double Century εισάγει τις εξαιρετικές ικανότητές του στην αγορά της Ιστιοπλοΐας και είναι βέβαιο ότι θα καθορίσει την επόµενη βαθµίδα της εκλεπτυσµένης πολυτέλειας".3/6 4/6 Το σούπεργιοτ του AzzamΤο Eclipse του Roman Abramovich5/6 6/6
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.