Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Το φετεινό 7ήμερο δράσεων & ξεναγήσεων στην Καρδίτσα θα ολοκληρωθεί με ημερίδα το Σάββατο 4 Απριλίου στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡ∆ΙΤΣΑΣΠΡΟΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟΚαζαµπάκα 4, 43100 Καρδίτσα www.sdmk.gr e-mail: smkarditsas@gmail.comΣυνεχίζονται οι δράσεις και οι ξεναγήσεις του «ΕπιΣκέπτοµαι την πόλη µου 2015» µε την πραγµατοποίηση σήµερα ξενάγησης στο Εργοτάξιο της ∆.Ε.Η. και στο Μουσείο Ύδρευσης (Παπαράντζα). Η µεταφορά στους χώρους επισκέψεων θα γίνει µε λεωφορείο του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ., µε ώρα αναχώρησης 9.00 π.µ. από τη στάση όπισθεν της Πέτρινης Τράπεζας. Οι δράσεις της εβδοµάδας, ξεναγήσεις - εκθέσεις - πολιτιστικός περίπατος - προβολή ντοκυµαντέρ, παρουσίαζαν µεγάλο ενδιαφέρον και έδωσαν την ευκαιρία σε όσους τις παρακολούθησαν να δουν µε διαφορετική µατιά την πόλη µας. Χτες, Πέµπτη πραγµατοποιήθηκε ξενάγηση στα γλυπτά του δηµόσιου χώρου, από την κ. Μαρία Γιαννέλου. Το 7ήµερο δράσεων & ξεναγήσεων στην Καρδίτσα θα ολοκληρωθεί µε Ηµερίδα το Σάββατο 4 Απριλίου στις 10.30 π.µ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Η Ηµερίδα θα έχει ως αναφορά τις ακόλουθες θεµατικές της διοργάνωσης: •Η τέχνη και ο πολιτισµός ως µέσο έκφρασης και ευκαιρία απασχόλησης•Φυσικοί πόροι και ανάδειξή τους µέσω της επισκεψιµότητας. Μέσα διασύνδεσης της πόλης – city branding•Μετακινήσεις µέσα στην πόληΗ παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων είναι δωρεάν.Η Οργανωτική ΕπιτροπήΣ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν Κ1/4 Στιγµιότυπα από τις δράσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσηςΕπιΣκέπτοµαι την πόλη µου 2015Σ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν Κ2/4 Σ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν Κ3/4 Σ.Ε.Ε.∆.Μ.Ν Κ4/4
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.