Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Τα πρώτα τεύχη θα διανεμηθούν δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών αρχείων. Στην συνέχεια το περιοδικό θα διατίθεται σε όσους επιθυμούν, μέσω μικρής συνδρομής.

Επισυνάπτονται links για το κατέβασμα του 1ου τεύχους.

Κυκλοφόρησε το 1ο Τεύχος της διμηνιαίας ηλεκτρονικής ενημερωτικής τεχνικής μας έκδοσης Στο περιοδικό θα δίδεται έμφαση στην έγκυρη παρουσίαση της τεχνικής επικαιρότητας, την επιστημονική και επαγγελματική ενημέρωση των τεχνικών, αλλά και την μαχητική αρθρογραφία για όσα συμβαίνουν και επιδρούν στην επιστημονική και επαγγελματική πορεία των Τεχνικών. Παράλληλα, στην ύλη του θα περιλαμβάνονται οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, ακόμη και πολιτικά θέματα, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και εικονοκλαστική διάθεση, όπως άλλωστε εγγυάται η πολύχρονη και πολύπλευρη δράση των μελών της Συντακτικής Επιτροπής. Η Συντακτική επιτροπή δεν πρόκειται ποτέ να ασκήσει λογοκρισία αλλά και δεν προτίθεται να φιλοξενήσει άρθρα υβριστικά, εμπαθή, αμφίβολης εγκυρότητας ή διαφημιστικής προβολής. Αντίθετα φιλοδοξεί ο να εξελιχθεί σε ουσιαστικό ελεύθερο βήμα καλόπιστης, εποικοδομητικής (ίσως και σκληρής) κριτικής προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς μονομέρειες και δογματισμούς. Για την διατήρηση των δαπανών έκδοσης σε χαμηλό επίπεδο επελέγη η ηλεκτρονική μορφή, η οποία είναι μειωμένου κόστους και παράλληλα κερδίζει έδαφος καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα πρώτα τεύχη θα διανεμηθούν δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών αρχείων. Στην συνέχεια το περιοδικό θα διατίθεται σε όσους επιθυμούν, μέσω μικρής συνδρομής.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... Σχόλια, προτάσεις, υποδείξεις, συνεργασίες (άρθρα, φωτογραφίες) που θα μας βοηθήσουν να οριστικοποιήσουμε την μορφή και να εμπλουτίσουμε τα περιεχόμενα και την ύλη του περιοδικού. Κάθε καλόπιστη υπόδειξη και πρόταση θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά από την συντακτική & την εκδοτική επιτροπή. Δεν πρέπει ακόμη να αγνοηθεί ότι κάθε διαφημιστική καταχώρηση και κάθε συνδρομή, υπηρετούν την ανεξαρτησία και την βελτίωση της έκδοσής μας. Το περιοδικό διατίθεται υπό μορφή FLIP (με ανοιγόμενα φύλλα) και υπό μορφή PDF.Μπορείτε να κατεβάσετε το 1ο Τεύχος από τα ακόλουθα links: Εκδοση σε μορφή FLIP https://dl.dropboxusercontent.com/u/103042778/flip_mag/Arch_mag_Vol_1.exeΕκδοση σε μορφή PDFhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/103042778/flip_mag/Arch_mag_Vol_1.pdf Παρατήρηση: το κατέβασμα των αρχείων μπορεί να διαρκέσει έως ένα λεπτόΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.