Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Από αυτά που ακούγονται τελευταία!

Η αστεία πλευρά των πραγμάτων - Πήγες στον γιατρό;; - Ναι.. - Και τι σου είπε ο ιατρός;; - 30 EURO παρακαλώ... - Όχι ρε, τι είχες εννοώ... - 20 EURO... - Ρε βλάκα, τι πρόβλημα είχες θέλω να μάθω!!! - Μου έλειπαν 10 EURO ...... - Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι. - Δεν είμαι ο γιατρός, ο Άγιος Πέτρος είμαι. - Πείτε μου γιατρέ, τι έχω; - Δεν βρίσκω σαφή αίτια για τα συμπτώματά σας. Μάλλον θα φταίει το ποτό. - Εντάξει γιατρέ. Να ξανάρθω όταν θα ξεμεθύσετε; - Το όνομα σας; - Παπαπαδαδαδάκης - Ω! Τραυλίζετε! - Εγώ; Όχι, καθόλου! Ο πατέρας μου ήταν τραυλός, κι ο ληξίαρχος ηλίθιος! - Γιατρέ μου, βλέπω πράσινα και κόκκινα φωτάκια. - Οφθαλμίατρο είδατε; - Όχι, μόνο πράσινα και κόκκινα φωτάκια. Αν δε σου έχει διπλώσει η σαγιονάρα κατεβαίνοντας σκάλες, δεν ξέρεις τι πάει να πει κίνδυνος.Ηθελα γιαούρτι με ζάχαρη..... μπερδεύτηκα και έριξα αλάτι. Ε, μη πάει χαμένο, έβαλα αγγούρι, σκόρδο και τώρα ψήνω δυο μπριζόλες.-Μην με προκαλείς γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει! -Γιατί ρε, τι θα γίνει; -Αφού σου είπα, δεν ξέρω.. Κλείνω τα μάτια μου στη δουλειά και προσεύχομαι για το καλό της ανθρωπότητας και οι άλλοι νομιζουν οτι κοιμάμαι...αν ειναι δυνατόν... Ισορροπημένη διατροφή είναι να κρατάς ένα σουβλάκι σε κάθε χέρι ! Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα έχουν φωσφορούχα γράμματα για να διαβάζονται στο σκοτάδι. - Τι έγινε; Στενοχωρημένη σε βλέπω. Ζυγίστηκες;;;-Ελα ρε, πού είσαι;; Πήρα κινητό, πήρα σπίτι και δεν σε βρίσκω πουθενά! -Σώπα ρε συ! Καλορίζικα!!! Τα πήρες σε καλή τιμή;;; -Τι καρούμπαλο είναι αυτό ρε; -Με χτύπησαν τα παπούτσια μου... -Στο κεφάλι; -Αφού εκεί μου τα πέταξε η κάργια...!! 500 καροτσάκια στο σούπερ μάρκετ, εμένα πάντα μου τυχαίνει αυτό με τη στραβή ρόδα, που το σπρώχνεις και φαίνεσαι σα να 'σαι σουρωμένος!!Όταν είναι μωρό τη φωνάζουν "γυναικάρα μου", όταν είναι γυναίκα "μωρό μου", στο ΚΑΠΗ της λένε "πάμε εκδρομή με τα κορίτσια". Όλα λάθος ρε παιδιά...!! Και επειδή η Ελλάδα έδωσε τα Φώτα σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν ανάγκη να της στείλουν το λογαριασμό 2500 χρόνια μετά;;; Ωραίο το τζάκι μεν, γλιτώνεις και κάτι από το πετρέλαιο, αλλά .. δίνεις τα διπλά σε λουκάνικα και μπύρες !!!. Ένα μήλο την ημέρα, τους κάνει όλους πέρα!!! ... Αρκεί βέβαια, να το πετάξεις με αρκετή δύναμη!! Έβγαλα το Δημοτικό ... Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο ... Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο ... Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.