Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022
Η εκλεπτισµένη αισθητική των παραδοσιακών Κινεζικών Κήπων Γλυπτό κήπου µε τον τίτλο "το όνειρο της τίγρης" Αποψη των Κήπων Yuyuan Η γέφυρα της παγόδας Hangzhou Η έπαυλη του Hu Xueyan στο Hangzhou. Κτίσθηκε το 1872 και ο κήπος της είναι διακοσµηµένος µε βράχους Taihu που συµβολίζουν την σοφία και την µακροηµέρευση. Παγόδα στους κήπους Jichang Yuan Φθινοπωρινή εικόνα των κήπων Shixianglu Οι κήποι του "δάσους των λεόντων" Οι Αυτοκρατορικοί Κήποι των Θερινών Ανακτόρων Το "∆άσος των µπονσάϊ" στο Yunyan Ta Παραδοσιακό περίπτερο στους κήπους Λη Η ∆υτική Λίµνη στην περιοχή Hangzhou Οι ονοµαστοί Κήποι Yuyuan στην παλιά πόλη της Σαγκάης, από τους ωραιότερους της περιοχής. ∆ηµιουργήθηκαν από τον Pan Yunduan Garden το 1559 και χρειάστηκαν 20 χρόνια για την ολοκλήρωσή τους. Η είσοδος των κήπων Yuyuan Εικόνα από τους κήπους Yuyuan Καµπυλωτή γέφυρα, ένα κλασικό στοιχείο των Κινεζικών πάρκων Το πάρκο Helong Tan, στην σκιά του χιονισµένου Yu Long ένα ήσυχο καθαρο πρωϊνο
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.