Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Δυστυχώς ο Σταμάτης Περδίος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ∆. ΠΕΡ∆ΙΟΣ, 1954 - 2013 Ο κορυφαίος Μηχανικός, Συγγραφέας και Άνθρωπος Σταµάτης Περδίος δεν βρίσκεται πια ανάµεσά µας. Η κηδεία του θα γίνει στο Γ' Νεκροταφείο την Πέµπτη 11 Iουλίου 2013 στις 4.30 µ.µ. Οι συνεργάτες του της οµάδας Αρχιµήδης θα τον θυµούνται πάντα µε µεγάλη εκτίµηση και βαθιά φιλία.Απονοµή επαίνου στον Σταµάτη ∆. Περδίο από την Ακαδηµία Αθηνών για το συγγραφικό του έργο σχετικά µε την εξοικονόµηση ενεργείας.
Έχουν δημοσιευτεί 2 σχόλιαΜετάβαση στην αρχή του άρθρου
16 Ιουλίου 2013

Με λύπη μόλις τώρα διάβασα αυτή την είδηση. Είχα παρακολουθήσει σεμινάριά του στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ και μου είχε κάνει εντύπωση τόσο το επαγγελματικό του επίπεδο και ήθος, όσο και τα ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία που είχε μεταφέρει στους συνάδελφούς του μηχανικούς, που τον παρακολουθήσαμε.
Δεν θα ξεχάσω το χρήσιμο έργο του και τον επαγγελματισμό του.
Χρήστος Κυριακόπουλος, Π.Μ.

10 Ιουλίου 2013

Ενας εξαίρετος συνάδελφος , δημιουργικός, αποτελεσματικός, με μεγάλο συγγραφικό έργο (περισσότερες από 15 εκδόσεις, χρήσιμες στον μαχόμενο Μηχανικό). Δάσκαλος με μεταδοτικότητα (αρκεί να διαβάσει κανείς τα σχόλια που έχουν γραφεί γι' αυτόν από όσους παρηκολούθησαν σεμινάριά του), πλήρης γνώσεων για πολλά ενεργειακά και οικιστικά θέματα. Βοήθησε το ΙΕΜΕΜ/ΤΕΕ στην επιμόρφωση των Μηχανικών, επικοινωνιακός, πέρασε πολλά μηνύματα στον χώρο.

Δεν θα ξαναβγεί άλλος Σταμάτης Περδίος. Θα μας λείψει πολύ.
Καλό ταξείδι ...
Νίκος Μαρσέλλος, ΠΜ, 10-07-13

Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.