Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Στο εαρινό Συνέδριο της IABSE (της Διεθνούς Ένωσης Μηχανικών Γεφυρών και Δομικών Έργων), που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ από 6-8 Μαΐου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενωσης αποφάσισε να απονείμει το διεθνές βραβείο: "The International Award of Merit in Structural Engineering" στον Καθηγητή κ. Θεοδόσιο Τάσιο.

∆ιεθνής Τιµητική ∆ιάκριση στον Καθηγητή Θεοδόσιο Τάσιο Κατά την διάρκεια του εαρινού Συνεδρίου της IABSE (της ∆ιεθνούς Ένωσης Μηχανικών Γεφυρών και ∆οµικών Έργων), που πραγµατοποιήθηκε στο Ρότερνταµ από 6-8 Μαΐου, η Εκτελεστική Επιτροπή της IABSE, αξιολογώντας τις προτάσεις των Εθνικών Tµηµάτων µελών της IABSE, αποφάσισε να απονείµει το διεθνές βραβείο:«The International Award of Merit in Structural Engineering» στον Καθηγητή κ. Θεοδόσιο Τάσιο.Το βραβείο αυτό αποτελεί µια διεθνή αναγνώριση του Καθηγητού Τάσιου τόσο για τη µακρόχρονη, πολύπλευρη και ιδιαίτερα σηµαντική συµβολή του στην εξέλιξη της ∆οµοστατικής Μηχανικής από τις θέσεις του Καθηγητού, του Ερευνητού και του Μηχανικού της Εφαρµογής, όσο και για τις Κοινωνικού χαρακτήρα παράλληλες δράσεις του. Το Ελληνικό Τµήµα της IABSE, αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, για την αποδοχή της πρότασής του και θεωρεί ότι η επιβράβευση αυτή προβάλλει τιµητικώς, τόσο την Ελλάδα όσο και τους Έλληνες Μηχανικούς διεθνώς. Η απονοµή του βραβείου θα γίνει κατά την διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου της ΙΑΒSE, τον Σεπτέµβριο, από τον Πρόεδρο της ΙΑΒSE Predrag L. Popovic.∆ιευθύνσεις:www.iabse.org http://www.iabse.gr/IABSE/Hellenic_Group_of_IABSE.html
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.