Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Και όμως! Πολύ συχνά ακούγονται τέτοιες συζητήσεις ...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΟ διάλογος είναι απολύτως αυθεντικός. ∆ιαδραµατίστηκε σε καφετέρια - όταν σε µια συζήτηση εναντίον των... πολιτικών, γενικώς, κάποιος ρώτησε τον διπλανό του. -Παντελή, δεν δουλεύεις σήµερα; (στην ΕΥ∆ΑΠ);-Πετάχτηκα δυο λεπτά να πάρω τη γυναίκα µου - κουρεύει µια πελάτισσά της εδώ δίπλα.-∆ουλεύει σε σπίτια; Και αποδείξεις πώς κόβει ρε συ;-∆εν κόβει, αυτό έλειπε µε 12 ευρώ που χρεώνει το κούρεµα. Ούτε µπλοκ δεν έχει.-Και από ασφάλιση για σύνταξη τι κάνει;-Την παίρνει εικονικά ένας κουµπάρος µας στο ξενοδοχείο του έξι µήνες τον χρόνο και τους υπόλοιπους µπαίνει στο ταµείο ανεργίας. Του δίνουµε µόνο τις εισφορές.-Ωραία, είναι ασφαλισµένη, θα έχει σύνταξη και παίρνετε και κάτι.-Σιγά, ούτε για τη βενζίνη της δεν φτάνουν αυτά που δίνει το Ταµείο.-Αλλά κι εσείς τρίτο αυτοκίνητο τι το θέλατε;-Το πήραµε ως τρίτεκνοι χωρίς εισφορά και πάει η κόρη µας στο σχολείο.-Μπα; Έχει δίπλωµα.-Όχι, αλλά φέτος γίνεται 18 και θα της βγάλω.-Και µε το αγροτικό ποιος κυκλοφορεί;-Ο µεγάλος γιος µας, αλλά προσέχει.-Τι πράγµα;-∆εν έχει πινακίδες, δεν βγάλαµε. Ούτε ασφάλεια, δεν συµφέρει. Εξάλλου µόνο Σαββατοκύριακα το κινεί.-Για να πάει πού;-Στον κουµπάρο µε το ξενοδοχείο, δουλεύει στην ταβέρνα.Λέω µήπως τον πάρει κι αυτόν σαν τη µάνα του, να έχει ασφάλιση. Πετάγεται και στο χωριό και βοηθάει τον αδελφό µου στα πρόβατα και τις ελιές.-Έχει καµιά εκατοστή πρόβατα νοµίζω.-Μπα, καµιά 25αριά έµειναν. Αλλά επιδότηση παίρνει για 100.-Και ο έλεγχος δεν τον πιάνει;-Όταν έχει µέτρηµα τού στέλνει ο γείτονας τα δικά του. -Και µε τις ελιές;-Είχαµε 200 ρίζες, άλλα οι µισές ξεράθηκαν.-∆εν ξαναφύτεψες;-∆εν συµφέρει. Με 2-3 ευρώ το κιλό το λάδι, τα µισά τα παίρνουν οι Αλβανοί, άσε λιπάσµατα, οργώµατα. Μια χαρά είναι µε την επιδότηση.-Και λες ότι σας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί ρε Παντελή; Εσύ τι κάνεις;-Σιγά τώρα, αυτοί τρώνε µε χρυσά κουτάλια.ΥΓ. Όποιος νοµίζει ότι πρόκειται για µεµονωµένο περιστατικό κάνει λάθος. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.