Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Από το Διοργανικό Εγχειρίδιο Σύνταξης Κειμένων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράρτημα Α2

Παράρτημα A2: Εμβλήματα Τα εμβλήματα παρουσιάζονται εδώ απλώς για ενημερωτικούς λόγους με την επιφύλαξη των συγκεκριμένων προϋποθέσεων που τίθενται από κάθε θεσμικό ή άλλο όργανο, διοργανική υπηρεσία ή οργανισμό για τη χρήση τους σε περίπτωση αναπαραγωγής. Ορισμένα εμβλήματα θα πρέπει να φέρουν το όνομα του θεσμικού ή άλλου οργάνου ή οργανισμού, που διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Για την απλοποίηση της παρουσίασης, το όνομα παραλείφθηκε από τα εν λόγω εμβλήματα.Θεσμικά και άλλα όργαναΕυρωπαϊκή ΈνωσηΚοινοβούλιοΕυρωπαϊκό ΣυμβούλιοΣυμβούλιοσελ. 1 / 6 έμβλημα που χρησιμοποιείται στα έργα της Επιτροπής τα σχετικά με τις πολιτικές της Ένωσης Επιτροπήέμβλημα που χρησιμοποιείται σε έγγραφα της Επιτροπής σχετικά με καθαρά εσωτερικά θέματα (παράδειγμα: περιγραφή του οργανογράμματός της στον Διοργανικό κατάλογο)ΔικαστήριοΕυρωπαϊκή Κεντρική ΤράπεζαΕλεγκτικό ΣυνέδριοΕυρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική ΕπιτροπήΕπιτροπή των ΠεριφερειώνΕυρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεωνσελ. 2 / 6 Ευρωπαϊκό Ταμείο ΕπενδύσεωνΔιαμεσολαβητήςEυρωπαίος ΕπόπτηςΔιοργανικές υπηρεσίες και αποκεντρωμένοι οργανισμοί, Γραφείο Εναρμόνισης στην Εσωτερική Αγορά (σήματα, σχέδια και υποδείγματα)Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΔορυφορικό Κέντρο της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕκτελεστικός Οργανισμός του Διευρωπαϊκού Δικτύου ΜεταφορώνΕκτελεστικός Οργανισμός ΈρευναςΕκτελεστικός Οργανισμός του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευναςσελ. 3 / 6 EurojustEurostatΕυρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των ΤροφίμωνΕυρωπαϊκή Αστυνομική ΑκαδημίαΕυρωπαϊκή Αστυνομική ΥπηρεσίαΕυρωπαϊκή Σχολή Δημόσιας ΔιοίκησηςΕυρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής ΠροσωπικούΕυρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης και ΕργασίαςΕυρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής ΕκπαίδευσηςΕυρωπαϊκο Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλωνσελ. 4 / 6 Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής ΚατάρτισηςΕυρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και ΤοξικομανίαςΕυρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου των ΝόσωνΕυρωπαϊκός Οργανισμός ΆμυναςΕυρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της ΑεροπορίαςΕυρωπαϊκός Οργανισμός για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕυρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια Δικτύων και ΠληροφοριώνΕυρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην ΕργασίαΕυρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη ΘάλασσαΕυρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντοςσελ. 5 / 6 Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΣιδηροδρόμωνΕυρωπαϊκός Οργανισμός ΦαρμάκωνΕυρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών ΠροϊόντωνΙνστιτούτο Μελετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Ασφάλειαςκοινή επιχείρηση Fusion for EnergyΚοινοτική Υπηρεσία Ελέγχου της ΑλιείαςΚοινοτικό Γραφείο Φυτικών ΠοικιλιώνΜεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής ΄ΕνωσηςΟργανισμός του ευρωπαϊκού GNSSΥπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσηςσελ. 6 / 6
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.