Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Και το παρόν 7ο τεύχος θα διανεμηθεί δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών αρχείων.

Επισυνάπτονται links για το κατέβασμα των έξι τευχών του περιοδικού σε μορφές PDF και FLIP.

Κυκλοφόρησε το 7ο Τεύχος της διμηνιαίας ηλεκτρονικής ενημερωτικής τεχνικής έκδοσης Οπως και τα προηγούμενα έξι τεύχη, και το νέο 7ο τεύχος θα διανεμηθεί δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα ή την on-line ανάγνωση των ηλεκτρονικών αρχείων.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... Σχόλια, προτάσεις, υποδείξεις, συνεργασίες (άρθρα, φωτογραφίες) που θα μας βοηθήσουν να εμπλουτίσουμε τα περιεχόμενα και την ύλη του περιοδικού. Κάθε καλόπιστη υπόδειξη και πρόταση θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά από την συντακτική & την εκδοτική επιτροπή. Δεν πρέπει ακόμη να αγνοηθεί ότι κάθε διαφημιστική καταχώρηση και κάθε συνδρομή, υπηρετούν την ανεξαρτησία και την βελτίωση της έκδοσής μας.Το περιοδικό διατίθεται υπό μορφή FLIP (με ανοιγόμενα φύλλα) και υπό μορφή PDF. Το τεύχη του περιοδικού μπορείτε να κατεβάσετε από τα ακόλουθα links:#1Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1paNoFzΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1ljYx3z#2Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1sznrkDΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/TopsQB#3Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1lymhAIΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1qdTimD#4Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1mOPPebΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1nM1WJj#5Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1z1SDvZΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1uZwCKc#6Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1sPwcChΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1AONTGP#7Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1NUBJnVΕκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1BDyqLyΠαρατήρηση: το κατέβασμα των αρχείων PDF μπορεί να διαρκέσει ένα με δύο λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης. Τα αρχεία FLIP μπορείτε να τα διαβάζετε on-line. Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.